Make-Up Chevalet

Nou

2 Produse

Cu un aer feminin şi elegant, Make-Up Chevalet oferă femeilor un spaţiu unic în cadrul cotidian.

Make-Up Chevalet by Alina Ilie este o masă de toaletă produsă manual în atelierul AAttic, din lemn de pin şi MDF.

More details

$ 1,669.46

Cu un aer feminin şi elegant, Make-Up Chevalet oferă femeilor un spaţiu unic în cadrul cotidian. În graba zilelor noastre, te încurajează să îţi iei timp pentru tine, să-ţi recâştigi locul tău intim pentru a-ţi pune în valoare trăsăturile şi personalitatea!
Oferă-ţi cadou o zonă proprie ce te va ajuta în redescoperirea secretelor feminităţii prin aducerea într-un singur loc a produselor de make-up, bijuteriilor, parfumurilor şi a altor obiecte de toaletă feminină ce acum stau rătăcite prin mai multe sertare. Împreună cu scaunul, Make-Up Chevalet va contura universul feminităţii în cadrul locuinţei tale!
Cu un design artistic, va aduce în casă, eleganţă prin simplitate. Textura lemnului masiv, picioarele curbate şi aspectul său delicat, dar totuşi rezistent, vor ajuta în conturarea senzualităţii oricărei femei. Defineşte-ţi eleganţa!
Make-Up Chevalet by Alina Ilie este o masă de toaletă produsă manual în atelierul AAttic, din lemn de pin şi MDF. Ştiind cât de importantă este iluminarea pentru rutina de make-up, ne-am asigurat că vei beneficia de aceasta, încorporând o bandă de led în marginea oglinzii.

Dimensiuni: 166 x 77 x 106

Greutate: 25 kg  

No customer comments for the moment.

Scrieţi o recenzie

Scrieţi o recenzie

30 Other products in the same category: